Biokvällar för medlemmar i Väst

IOGT-NTO Väst medlemmar erbjuds härliga filmkvällar på våra olika biografer! Kom ensam eller ta med dig din kollega, kompis och ha en trevlig biokväll med popcorn & dryck som ingår i priset av 100 riksdaler.

Kungälv 19 oktober kl.19.00

No time to die

No Time to Die är den 25:e filmen från produktionsbolaget EON Productions om den brittiske spionen James Bond. Filmen är regisserad av Cary Joji Fukunaga och Daniel Craig spelar återigen James Bond i sin femte och sista film.

 

Här har du/ni chans att klä upp er i galastassen (om en vill), i foajén till biografen bjuds ni på bubbel och lite snacks.
Ta med dina nära och kära för en trevlig biokväll tillsammans!

Vara 20 oktober kl.19.00

En runda till

– med Mads Mikkelsen

En runda till, originaltitel Druk, är en dansk film i regi av Thomas Vinterberg. Den hade internationell premiär på Toronto International Film Festival 12 oktober 2020 och biografpremiär i Sverige 9 april 2021. Filmen vann 2021 Oscar för bästa internationella långfilm 2020.

Bengtsfors 12 november kl.19.00

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton eller oftare bara Karl-Bertil Jonssons julafton är en svensk tecknad kortfilm från 1975 i regi av Per Åhlin. Den bygger på en berättelse av Tage Danielsson ur hans bok Sagor för barn över 18 år, utgiven på Wahlström & Widstrand 1964.